Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Βόμβες Χιμένεθ

Βόμβες Χιμένεθ
Βόμβες του Μανόλο Χιμένεθ στη συνέντευξη Τύπου. Ο Ισπανός μετά την εικόνα της ομάδας και στο Καυτανζόγλειο, άφησε ανοικτό κάθε ενδεχόμενο αν υπάρξει ανάλογη συνέχεια: «Πέσανε οι μάσκες. Είπαμε να βάλουμε τα δυνατά μας για να πλησιάσουμε στη δεύτερη θέση, αλλά... Εγώ ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίζω ή τουλάχιστον όταν χάνω, να χάνω παλεύοντας. Αν υπάρξουν κι άλλες εμφανίσεις όπως η σημερινή, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σύντομα εξελίξεις. Ακόμα και για εμένα...», είπε ο προπονητής και συνέχισε:
«Είμαστε μία ομάδα και έχουμε αυτό που έχουμε. Νιώθω ντροπή και δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα να μην έχω φιλοδοξίες. Έχω συνηθίσει διαφορετικά. Ξέρω να χάνω. Το πρώτο που πρέπει να κάνουμε είναι να βγάλουμε την μάσκα που φοράμε γιατί τελικά δεν είμαστε αυτοί που νομίζουμε ότι είμαστε». Μάλιστα ο Ισπανός ρωτήθηκε και σχετικά με τους μετόχους αναφέροντας: «Οι μέτοχοι βάζουνε λεφτά στην ομάδα και ίσως να έχουνε κουραστεί. Δεν γνωρίζω..»

Όσο για τις λύσεις; «Βεβαίως και υπάρχουνε κάποιες λύσεις που θα πρέπει να πάρουμε και νομίζω ότι όλοι έχουμε κατά νου γιατί συζητάμε. Δεν το κάνω ποτέ να μιλήσω άσχημα για οποιονδήποτε. Δεν έχω έρθει στην Ελλάδα για συμβιβασμούς. Αν εγώ δεν αισθάνομαι καλά πολύ σύντομα μπορεί να συμβούνε διάφορα».
Στην πορεία ο Χιμένεθ τόνισε ότι περιμένει απ' όλους δουλειά 24ώρες το 24ώρο: «Εγώ θα είμαι εδώ μέχρι την τελευταία μέρα. Μέχρι θανάτου για την ΑΕΚ. Αυτό που δεν θα επιτρέψω είναι κάποιοι να μην αισθάνονται την φανέλα της ΑΕΚ. Στους 2,5 μήνες που είμαι στην Ελλάδα ξέρω τι σημαίνει η ιστορία της ΑΕΚ. Όποιος δεν έχει την ντροπή, και δεν λέω να παίξει ή όχι καλά, να φύγει αλλιώς θα αποχωρήσω εγώ. Ο καθένας μπορεί να το ερμηνεύσετε όπως θέλει. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Έχω μιλήσει πολύ με την διοίκηση. Κάθε πρωί ξυπνάω στις 7:00 το πρωί. Όλη την ημέρα ασχολούμαι με την ΑΕΚ και όταν γυρνάω σπίτι δεν ξέρω τι ώρα είναι. Στην ζωή μου δεν είχα δουλέψει ποτέ τόσο πολύ. Αλλά μου δίνει κίνητρο βλέποντας ανθρώπους να δουλεύουνε καθημερινά και αυτό θα πρέπει να το κάνουνε όλοι. Αυτός που δεν το κάνει περισσεύει από την ομάδα».
Για το παιχνίδι, τόνισε: «Κάνοντας μία ανάλυση του παιχνιδιού στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν άσχημοι και στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε τέσσερις φορές το τέρμα του Ηρακλή και αυτό είναι πολύ λυπηρό αν θέλουμε να εξελιχθούμε και να θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι.
Αυτό που θα πρέπει να δείξουμε στους φιλάθλους μας είναι περήφανοι. Μπορεί να χάνουμε και να μην είμαστε τρίτοι αλλά έβδομοι αλλά με τιμή και ντροπή. Το να χάνεις δύσκολο και ακόμη πιο δύσκολο να ξέρεις να χάνεις. Δείξαμε ντροπιαστική εικόνα σήμερα».

Όσο για τις αλλαγές του σχολίασε: «Ο Τζιμπούρ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με έναν ειδικό νάρθηκα. Ο Μπλάνκο έμεινε εκτός από τεχνικής πλευράς και πάντα είμαι διαθέσιμος να μαθαίνω καινούρια πράγματα».

3 σχόλια:

  1. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ,ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗς ΟΜΑΔΑΣ,ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ,ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ''ΚΟΣΜΟ''!!!!!!....απο κοντα και να δουμε μετα προσπαθεις,αρχιζεις να νιωθεις την βαρυτητα αυτης της φανελας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου φίλε.

    Η Ριζούπολη ειναι μικρό γήπεδο αλλα για αυτήν την σιτγμή το κατάλληλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mazi sas! makari na gurisoume alla pezoun k rolo t diarkeias :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή