Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Εξελίξεις με Μπλάνκο


Ο εκπρόσωπος του έρχεται στην Ελλάδα την ερχόμενη εβδομάδα, τη στιγμή που η Νυρεμβέργη τον έχει κατατάξει πρώτο στην μεταγραφική της λίστα.Μετά το σήριαλ του Νάτσο Σκόκο και της ανανέωσης του συμβολαίου του, η σειρά πέρασε στους Ράφικ Τζιμπούρ και Ίσμαελ Μπλάνκο. Και αν για τον Αργεντινό τα πράγματα είναι λίγο πιο ξεκάθαρα, καθώς συμφωνία 
υπάρχει και απομένουν μόνο οι υπογραφές, για τον Αργεντινό τα δεδομένα καθημερινά γίνονται όλο και πιο δύσκολα. Και αυτό διότι η Νυρεμβέργη δείχνει πιο «ζεστή» από ποτέ για να τον αποκτήσει, καταθέτοντας πρόταση από τον προσεχή Γενάρη, όταν και θα έχει δικαίωμα υπογραφής ο «Ζορό». Η επιθυμία του Μανόλο Χιμένεθ είναι ξεκάθαρη. Ζήτησε παραμονή του «γκολεαδόρ» της Ένωσης. Από την πλευρά του ο παίκτης έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Ωστόσο, ραντεβού δεν έχει οριστεί ακόμα με τον εκπρόσωπό του και όλα δείχνουν να είναι στον... αέρα.

Την ίδια στιγμή μάλιστα Αργεντινός δείχνει να βρίσκει και πάλι την χαμένη αυτοπεποίθησή του, κάνοντας τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Το γκολ που πέτυχε χθες στην Κροατία, που ήταν το δεύτερο συνεχόμενο, δείχνει πως ο Μπλάνκο αρχίζει και αποκτάει την... ερωτική επαφή που είχε με τα δίχτυα. Και όσο συμβαίνει αυτό, τόσο η Νυρεμβέργη θα θέλει να τον κάνει δικό της. Σύμφωνα μάλιστα με σημερινή δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportday», Οι Γερμανοί έχουν κατατάξει ως πρώτο στόχο τους του στον «Killer» της ΑΕΚ, στην μεταγραφική λίστα που έχουν σχηματίσει. Παράλληλα, το ίδιο αναφέρει και ο τοπικός Τύπος της περιοχής.
Ωστόσο, δεν αποκλείεται οι εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα να είναι άμεσες. Και αυτό διότι την ερχόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Χουάν Μπέρος (πρόκειται για το βασικό εκπρόσωπο του Μπλάνκο), έρχεται στην Αθήνα, χωρίς μάλιστα να έχει κανονίσει κάποιο ραντεβού με την διοίκηση. Θα πρέπει όμως να θεωρείται απίθανο πως το υπερατλαντικό αυτό ταξίδι, δεν θα σηματοδοτήσει και κάποια κουβέντα, ίσως και την τελική, λίγες μόλις μέρες πριν ο Αργεντινός μπορεί και επίσημα πλέον να μιλήσει με άλλη ομάδα. Όπως λοιπόν όλα δείχνουν, η επόμενη εβδομάδα θα είναι αρκετά κρίσιμη και για το θέμα της ανανέωσης συμβολαίου του «Ζορό».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου