Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αδαμίδης ήρθε για να μείνει!

Οι μέχρι στιγμής κινήσεις του Στάυρου Αδαμίδη έχουν αποδείξει ότι φέτος η ΑΕΚ διαθέτει διοίκηση και ο ρόλος της δεν είναι διακοσμητικός όπως ήταν στα προηγούμενα χρόνια! Αν μάλιστα ο ισχυρός άνδρας τα Ένωσης καταφέρει και βάλει μπρος και το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε θα περάσει στην ιστορία!
Οι «κιτρινόμαυροι» τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν κάποιον άνθρωπο που να φωνάζει για τις αδικίες, που να τους εκπροσωπεί στην Superleague, να μιλάει με τους παίκτες και τους μάνατζερ και αν κλείνει πολύ καλές συμφωνίες για την ομάδα. Φέτος, όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει και η ήρεμη δύναμη που λέγεται Σταύρος Αδαμίδης έχει βγάλει την ομάδα από την διοικητική ανυποληψία και της έχει δώσει ένα άλλο κύρος.
Το μεγάλο στοίχημα του όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος είναι να γίνει πραγματικότητα το όραμα όλων των ΑΕΚτζήδων και τελικά η ΑΕΚ να αποκτήσει το δικό της παλάτι στη Νέα Φιλαδέλφεια, κάτι που μέχρι στιγμής και με τα όσα βγαίνουν προς τα έξω χειρίζεται πολύ σωστά και είναι σε καλό δρόμο!
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ ποιος θα μπορέσει να τον κουνήσει από αυτή τη θέση αν τελικά το γήπεδο της Ένωσης πάρει σάρκα και οστά και μάλιστα στον ιστορικό χώρο τη ομάδας! Σε αντίθεση, λοιπόν, με τα όσα υποστηρίζουν οι Μαρινάκης και Μώραλης, η δική μου άποψη είναι ότι ο Αδαμίδης ήρθε για να μείνει και δεν είναι περαστικός από το ελληνικό ποδόσφαιρο!
Υ.Γ. Μην εκπλαγείτε μάλιστα, αν τον δείτε του χρόνου πρόεδρο της Superleague!!!

2 σχόλια:

  1. Συμφωνώ με τα όσα γράφεις πραγματικά ο Κ.Αδαμίδης ήρθε για να μείνει

    ΥΓ:Μακάρι να καταφέρει να φτιάξει και το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ontos makari na ta kataferei..ton empisteuome k ama t kanei 8a ginei o korufaios proedros olwn twn epoxwn!

    ΑπάντησηΔιαγραφή