Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Τι ζητάει το ΟΑΚΑ...και η απάντηση της ΑΕΚ!

Και... τα ρέστα ζητά ο πρόεδρος του ΟΑΚΑ, Λάζαρος Γρύλλης, από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Με δήλωσή του εμμέσως πλην σαφώς απειλεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» εφόσον δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.
«Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ επιθυμεί να συνεχίζει τη συνεργασία της με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, φιλοξενώντας την ποδοσφαιρική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται μέχρι σήμερα η διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, θα πρέπει η διοίκηση της ΠΑΕ να κατανοήσει ότι, η τήρηση των συμβατικών της υποχρεώσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συνέχιση της συνεργασίας, ειδικά όταν έχει δεσμευτεί κατ' επανάληψη, για την υλοποίηση αυτών, χωρίς να το πράττει. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ΟΑΚΑ και του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος», αναφέρει η δήλωση.

Η απάντηση της ΑΕΚ

Στην ΑΕΚ διάβασαν με ιδιαίτερη έκπληξη την δήλωση – πρόκληση του Λάζαρου Γρύλλη, προέδρου των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Και αυτό διότι στην Ενωση ακόμα περιμένουν από το ΟΑΚΑ την απάντηση αναφορικά με το εξώδικο για διαφυγόντα κέρδη ύψους 800.000 ευρώ που είχε στείλει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ μετά τα όσα… τραγελαφικά έγιναν πριν το ματς με την Νταντί Γιουνάιτεντ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ τον περασμένο Αυγουστο. Τότε που η ΑΕΚ αναγκάστηκε εξαιτίας της ανικανότητας της διοίκησης του ΟΑΚΑ να συντηρήσει τον χλοοτάπητα να αγωνιστεί σε ουδέτερο γήπεδο (Καραϊσκάκη) και χωρίς τους οπαδούς της στον επαναληπτικό με τους Σκοτσέζους. Με αποτέλεσμα να χάσει όλα τα προσδοκώμενα έσοδα από ένα σημαντικό εντός έδρας αγώνα της, ο οποίος έγινε σε άδειες εξέδρες...
Κύκλοι της ΑΕΚ σχολίαζαν χαρακτηριστικά για την δήλωση του Γρύλλη χαρακτηριστικά ότι «Τους έχουμε στείλει εξώδικο για διαφυγόντα κέρδη ύψους 800.000 ευρώ από όσα έγιναν με τον χλοοτάπητα και αναγκαστήκαμε να πάμε να παίξουμε σε άλλο γήπεδο τον κρίσιμο αγώνα με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Είχαμε παίξει χωρίς τον κόσμο μας στο Καραϊσκάκη. Ακόμα δεν έχει απαντήσει η διοίκηση του ΟΑΚΑ στο εξώδικο μας. Φέτος έχουν εισπράξει περισσότερα χρήματα από την περσινή σεζόν. Αυτά που λένε είναι… αντίδραση για το εξώδικο. Περιμένουμε την απάντηση τους στο εξώδικο».
Διαβάστε το εξώδικο!

1 σχόλια:

  1. Ο ΤΖΑΜΠΑΣ ΠΕΘΑΝΕ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΑΚΑ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ....ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή